HOME
MAGAZIN
 ONLINE
CONTACT
REPARATII TURBOSUFLANTE
DESPRE NOI

Reparatii turbosuflante

Piese pentru reparatia turbosuflantelor se gasesc destul de greu si sunt costisitoare. O investitie intr-un stoc de piese pentru turbosuflante este destul de mare deoarece fiecare model de turbosuflanta necesita kit de reparatie propriu care difera.

Venim in intampinarea celor care doresc sa repare turbosuflante si le punem la dispozitie propriul stoc de piese (gata echilibrate) pentru reparatia turbosuflantelor. Daca demontam o turbosuflanta defecta de pe masina in afara faptului ca poate fi plina de ulei si de mizerie la prima vedere alte lucruri nu observam. O prima diagnoaza a turbosuflantei o putem face direct pe masina.
Pentru inceput o sa va prezentam pe scurt principiul de functionare a turbosuflantei. O descriere mai detaliata gasiti in urmatoarele pagini ale sitului nostru.
Initial nu este nimic complicat, admisia si evacuarea aerului din turbosuflanta se face cam in felul urmator:

Turbosuflanta_functionare


O explicatie mai simpla ar fi urmatoarea, gazele care ies din motor, rotesc axul turbosuflatei si in acest fel se pune in actiune si roata compresor a turbosuflantei creand presiune de aer la admisie pe care o baga cu forta in motor. Astfel creste puterea motorului. Pentru a intelege modul de reparatie a turbosuflantei o sa va prezentam in continuare o turbosuflanta dezasamblata si sectionata.

Piese-turbosuflantaDefectiunea oricarui element din sistemul turbosuflantei poate duce la pierderea de putere a motorului si a unui consum mai sporit de carburant. O alta cauza a pierderii din putere a motorului poate fi si o defectiune a sistemului de injectie.


Ce oferim?

- servicii calitative oferite de atelierul nostru pentru reparatii turbosuflante
- echilibrare de tip VSR, 250.000 rotatii/minut
- piese de schimb originale pentru o functionare durabila
- turbosuflante reconditionate la preturi avantajoase
- servicii de calitate si certificate de echilibrare
- distribuim si reparam turbosuflante Garrett, KK, Mitsubishi, Holset, Schwitzer la nivel local si national


Avantajele reconditionarii unei turbosuflante:

- avand in vedere ca in procesul de reconditionare al turbosuflantei se inlocuieste toata partea functionala, in mod automat obtineti un pret mai avantajos decat in cazul achizitionarii unei turbosuflante noi cu aceleasi caracteristici de functionare
- beneficiati de un certificat de garantie pentru 12 luni fara limita de km, la fel ca si in cazul turbosuflantelor noi pe original.


Preturi:

- reparatie turbosuflante Garrett, incepand de la 119
- reparatie turbosuflante KKK, incepand de la 139
- reparatie turbosuflante IHI, Toyota, Mitsubishi, incepand de la 159
- reparatie turbosuflante de utilaje, incepand de la 179
- kituri de reparatie, incepand de la 50


Pentru clientii din afara Bucurestiului, cu ajutorul firmelor de curierat rapid, oferim posibilitatea de a trimite turbosuflanta la sediul nostru in 24 ore. Clientii care doresc sa se ocupe singuri de reparatia turbosuflantei pot achizitiona de la noi urmatoarele piese: cartridge (chra) turbo, kit de reparatie turbo, ax turbo, compresor turbo, corp turbo, supapa de vacum turbo.

Puteti vizita magazinul nostru pentru a comanda online sau ne puteti apela la numerele de telefon aflate in pagina de contact.

harta ro Alba
Arad
Arges
Bacau
Bihor
Bistrita-Nasaud
Botosani
Braila
Brasov
Bucuresti
Buzau
Calarasi
Caras-Severin
Cluj
Constanta
Covasna
Dambovita
Dolj
Galati
Giurgiu
Gorj
Harghita
Hunedoara
Ialomita
Iasi
Ilfov
Maramures
Mehedinti
Mures
Neamt
Olt
Prahova
Salaj
Satu Mare
Sibiu
Suceava
Teleorman
Timis
Tulcea
Vaslui
Valcea
Vrancea

Reconditionam turbosuflante la nivel national

Cartridge Turbo
Catalog turbosuflante